Stäng

Om oss og våre leiebiler

Med lang erfaring i leiebil virksomheten Globalcar ble grunnlagt i 2006 og har siden da vokst hvert år. Vi er nå i drift i alle de nordiske landene, Storbritannia, USA, New Zealand, Asia, Sør-Afrika og planlegger ytterligere etableringer i flere land i de kommende årene.

Globalcar er en selvstendig  leiebilformidler som gir deg mulighet til å sammenligne priser fra over 550 av de største bilutleiefirmaer i 175 land som gjør det til over 30 000 steder over hele verden.

Vi tilbyr deg en måte å bestille bilen lett og sikkert ved Cartrawler, en av verdens ledende bilutleie booking system. Du bare fyll ut kravene i leiebil, leieperiode og eventuelle tillegg du ønsker, og deretter vil du motta en bekreftelse direkte til din e-post adresse- Enkel og sikker!

Samarbeidet med Cartrawler tillater oss å sammenligne prisene på de største og godt kjente bilutleiefirmaer som Hertz, Avis, Budget, Thrifty, Alamo, Dollar, Europcar og andre. Derfor kan vi tilby våre kunder et av markedets beste priser på leiebil. Prosessen med din leiebil tilbys i 29 forskjellige språk.

Det viktigste for oss er våre kunder! Vi arbeider derfor for å sikre at hver reservasjon vil resultere i en fornøyd kunde. Hvis du har kommentarer vedrørende håndteringen av din bestilling eller andre spørsmål vi vil gjerne høre fra deg!

Globalcar mål er å være en trygg og pålitelig leiebilformidler som tilbyr både privatpersoner og selskaper enkel tilgang til over 30 000 bilutleiestasjoner. Vi vil tilby en av markedets beste priser fra store bilutleie selskapene i verden, og dermed gi våre kunder trygghet, enkelhet og tilfredshet.

Globalcar tilstreber å bli førstevalg for privatpersoner og selskaper for bestilling av leiebiler. Hver bestilling skal resultere i en fornøyd kunde!

 

Web site og bookingengine’s terms of use